5 eines útils pel project management | IEFE Talent & Training
Eines pel project management

5 eines útils pel project management

Ser el responsable de project management d’una empresa no és fàcil. Avui dia, això representa haver de lluitar amb una àmplia llista de tasques, que s’adjudiquen als diferents professionals que formen part d’un projecte. Executar-les totes amb garanties d’eficiència implica la necessitat de fer complexes planificacions per les quals requereixes eines de software adequades.

Si ets project manager i necessites una ajuda per planificar els teus projectes amb efectivitat, pots recórrer a nombroses solucions de software que es troben al mercat i han estat dissenyades específicament per als entorns professionals. La majoria d’elles tenen, a més, l’avantatge afegit que pot adaptar-se a les necessitats de cada empresa i projecte.

Sinnaps

Aquest software online està pensat perquè puguis gestionar des dels projectes més simples als més complicats i actualitzar les planificacions de manera contínua. De fet, et permet crear, fins i tot, escenaris diferents per poder comprovar si la planificació que duus a terme és l’adequada.

El  millor d’aquesta eina de planificació és que té una visualització molt intuïtiva i que permet detectar amb claredat tots els punts negres d’un treball.

GanttProject

Es tracta d’una aplicació lliure i multiplataforma que està dissenyada per programar i gestionar projectes partint de l’ús de diversos tipus de diagrames generats. Te la pots descarregar i és gratuïta, encara que no t’ofereix més funcionalitats complementàries.

Collabtive

Aquest software obert es pot instal·lar en el servidor de cada usuari i et sorprendrà pel fàcil que resulta treballar amb ell. A més, t’ofereix la possibilitat de complementar-ho amb diversos plugins, que afegeixen funcionalitats al sistema i diferents sistemes de control de permisos i comunicació offline, així com de gestió del temps.

Redbooth

Si et preocupa tenir una comunicació fluida entre els diferents membres del teu equip, aquest sistema et permetrà mantenir-los a tots sempre en contacte, tant per mòbil com per PC. De fet, és molt adequat per a aquelles empreses que s’organitzen en entorns de grans espais col·laboratius i necessiten combinar tot tipus de tasques.

Wrike

Una de les eines més fàcils d’utilitzar que existeixen, gràcies al fet que compta amb una plataforma molt intuïtiva. Les seves principals funcionalitats són la gestió i l’ordre de tots els processos de treball implicats en un projecte, prioritzant els més importants. És molt adequada per al seu ús en entorns col·laboratius i, a més, és gratuïta, si la vols fer servir per a tasques bàsiques i amb un màxim de 5 usuaris.

En definitiva, un software adequat et permet treballar de manera eficaç en la gestió de qualsevol projecte de negoci i optimitzar cadascuna de les tasques dels teus col·laboradors, gràcies a una bona comunicació amb ells.

Notícies relacionades

Comentaris