Dirigit a:
A Gerents, responsables de Qualitat, de Producció o d’altres departaments interessats en implementar un sistema Lean d’eliminació i minimització dels desperdicis (costos) i millora d’eficiències de gestió.
Objectius:
- Qualitat perfecta a la primera: recerca de zero defectes, detecció i solució dels problemes a l’origen.
- Minimització del malbaratament: eliminació de totes les activitats que no són de valor afegit i xarxes de seguretat, optimització de l’ús dels recursos escassos (capital, gent i espai).
- Millora contínua: reducció de costos, millora de la qualitat, augment de la productivitat i compartir la informació.
- Processos “pull”: els productes són tibats pel client, no empesos per la producció.
- Flexibilitat: produir ràpidament diferents barreges de gran varietat de productes, sense sacrificar l’eficiència a causa de volums menors de producció.
- Construcció i manteniment d’una relació a llarg termini amb els proveïdors prenent acords per compartir el risc, els costos i la informació.
Durada: 15h
Data: pròximament
Horari: –
Més Informació