SEGURETAT I HIGIENE ALIMENTÀRIA EN LA MANIPULACIÓ D'ALIMENTS. AL·LÈRGIES I INTOLERÀNCIES | IEFE Talent & Training
IEFE Talent & Training
Registra't
Registra't
Restableix la contrasenya
  • Cursos
    • Propers Inicis
    • Cursos Presencials
    • Formacions a mida per a la teva empresa
    • Cursos Online
    • Formació Ocupacional
    • Contractes de Formació
    • Competències professionalitzadores
    • Formacions PRL Sector Metall
  • Serveis
    • Formació E-learning
    • Formació In Company
    • Formació Open
    • Formació Blended
    • Consultoria & Formació
    • Bonificacions
  • Sobre IEFE
    • Nosaltres
    • Per què IEFE?
    • Treballa amb nosaltres
  • Blog
  • Contacta
  • Idioma
    • Català
    • Español
SEGURETAT I HIGIENE ALIMENTÀRIA EN LA MANIPULACIÓ D’ALIMENTS. AL·LÈRGIES I INTOLERÀNCIES

Descripció

Formació adaptada  al Reglament UE 1169/2011 i al Real decreto 126/2015 de 27 de febrer per el qual s’aprova la norma general relativa a la informació alimentària dels aliments que es presentin sense envasar per la venda al consumidor final i a les col·lectivitats, dels envasats als llocs de venda a petició del comprador i dels envasats pels titulars del comerç minorista. D’obligat compliment para: restauració, hostaleria, indústries alimentàries, supermercats, venda de productes a granel, fleques i pastisseries, rostisseries i altres comerços de bena al detall.

Objectius:

  • Adquirir els coneixements sobre la naturalesa dels perills associats al aliment amb el qual es treballa.
  • Importància de la prevenció dels perills associats als aliments.
  • Conèixer les vies de contaminació i alteració dels aliments i les seves conseqüències.
  • Adquirir i aplicar les normes d’higiene personal.
  • Adquirir i aplicar les pràctiques correctes d’higiene en la manipulació d’aliments.
  • Ser conscients dels aspectes d’higiene alimentària com la neteja i desinfecció; el control de plagues, el disseny de instal·lacions, maquinària i utensilis de treball.
  • Conèixer la nova normativa en quant a la obligatorietat d’informar al consumidor sobre al·lèrgies i intoleràncies.

Modalitat: Presencial

Durada: 6 h.

Més Informació


 

ComparteixShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

M’interessa aquest curs

Take a course to view this content

Cursos relacionats

FORMACIÓ PER A TREBALLADORS DE PRODUCCIÓ / MANTENIMENT. FORMACIÓ D’OFICIS (SECTOR METALL)
PRL: Segon Cicle Pintura
PRL: SEGON CICLE PINTURA
PREVENCIÓ I CONTROL DE LA LEGIONEL·LOSI
PRL TREBALLS EN CALENT: SOLDADURA, OXITALL   
IEFE Talent & Training - St Joan Baptista de la Salle, 4-6, 1r Manresa - Tel. 93 872 05 55 - iefe@iefe.es
  • Avís Legal
  • Facebook
  • Instagram

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència d’usuari. Si continueu navegant, esteu donant el vostre consentiment per l’acceptació de les cookies.


ACCEPTAR