Formació adaptada al Reglament UE 1169/2011 i al Real decreto 126/2015 de 27 de febrer per el qual s’aprova la norma general relativa a la informació alimentària dels aliments que es presentin sense envasar per la venda al consumidor final i a les col·lectivitats, dels envasats als llocs de venda a petició del comprador i dels envasats pels titulars del comerç minorista. D’obligat compliment para: restauració, hostaleria, indústries alimentàries, supermercats, venda de productes a granel, fleques i pastisseries, rostisseries i altres comerços de bena al detall.
Objectius:
Adquirir els coneixements sobre la naturalesa dels perills associats al aliment amb el qual es treballa.
Importància de la prevenció dels perills associats als aliments.
Conèixer les vies de contaminació i alteració dels aliments i les seves conseqüències.
Adquirir i aplicar les normes d’higiene personal.
Adquirir i aplicar les pràctiques correctes d’higiene en la manipulació d’aliments.
Ser conscients dels aspectes d’higiene alimentària com la neteja i desinfecció; el control de plagues, el disseny de instal·lacions, maquinària i utensilis de treball.
Conèixer la nova normativa en quant a la obligatorietat d’informar al consumidor sobre al·lèrgies i intoleràncies.
Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència d’usuari. Si continueu navegant, esteu donant el vostre consentiment per l’acceptació de les cookies.