E-learning a mida

E-learning per millorar el talent – exactament com ho desitgeu.

El nostre e-learning a mida està dissenyat específicament per a les vostres necessitats i adaptat al vostre entorn i al vostre personal. També es pot anomenar e-learning costumitzat o cursos a mida. Ho anomenem d’una manera o d’una altre, es tracta d’aconseguir exactament el millor per a la vostra empresa.

La clau és aconseguir una experiència e-learning que faci sentir especialment autèntics als alumnes, creat especialment per a ells. Adaptat per a la vostra marca i respectant els vostres objectius d’empresa. I, per descomptat, volem una gran experiència que solucioni necessitats reals de l’empresa per fer-vos més competitius i generar talent i motivació als equips.

El nostre enfocament

El nostre e-learning es basa en un enfocament pràctic per garantir que l’aprenentatge és atractiu, condueixi a la transferència de coneixement genuí i millori el rendiment en el treball. Això vol dir:

  • Centrant-se en el que importa
  • En base a objectius
  • Pràctica, pràctica, pràctica
  • Explicant històries
  • Convertir-ho en una gran experiència
  • Parlar en l’idioma dels alumnes, fent-ho real
  • Anant més enllà del mòdul, promoure el canvi

Plataforma Teleformació

No sempre ha de ser una solució a mida, ho sabem. A IEFE els nostres serveis d’e-learning inclouen una sèrie de mòduls, programes i cursos que cobreixen desde formacions transversals fins a programes específics.

Posem a disposició dels nostres clients un software educatiu que combina eines de gestió, comunicació i avaluació de les accions formatives. Una plataforma 2.0 que permet la col·laboració i participació dels alumnes en l’acció formativa. Les nostres solucions e-learning es caracteritzen per la seva facilitat d’implantació en diferents entorns, la seva flexibilitat i adaptabilitat a les necessitats dels nostres clients.

Construïm junts solucions i experiències vinculades a la formació, que faciliten el desenvolupament i creixement de les organitzacions i persones.

Cursos online

e-learning