APPS per millorar el teu nivell d'anglès | IEFE Formació, Manresa
APPS-angles

Aplicacions mòbils que t’ajudaran a millorar el teu nivell d’anglès

No anem a parlar-te de la necessitat d’aprendre anglès, ja que això ja està fora de tot dubte. Segurament també sabràs que les noves tecnologies poden acompanyar-te en el teu procés d’aprenentatge d’idiomes i converteixen aquesta experiència en una aventura didàctica i entretinguda però, quines són les aplicacions mòbils més recomanables per incrementar el teu desenvolupament acadèmic i professional?

Duolingo

Aquesta aplicació no t’exigeix la creació d’un perfil per poder gaudir d’ella. És apta per a tots els públics i l’anglès és un dels diferents idiomes que t’ofereix. Tu tries la intensitat del teu aprenentatge, des de relaxat (5 minuts al dia) a intens (20 minuts al dia). Planteja l’aprenentatge com un joc en el qual com més aprens, més punts tens i passes més nivells en el joc. I, com en altres jocs, si falles, perds puntuació i vides.

Memrise

Una altra aplicació que et convida a aprendre jugant. Basada en els tradicionals jocs de memòria, et proposa aprendre anglès mitjançant regles mnemotècniques. S’usen imatges, sons o qualsevol element que de forma reiterativa i en sessions breus aconsegueixin que reforcis el concepte. Aquesta aplicació per aprendre diversos idiomes (l’anglès, per descomptat, és un d’ells), va començar sent una eina d’aprenentatge a través de la web i aviat va prendre la seva actual forma característica. Sol ser un complement ideal que agrada a molts professors d’idiomes, ja que permet, fins i tot, establir rànquings entre amics.

Bussu

Aquesta aplicació ha estat triada com la més eficient per un estudi sobre aplicacions per estudiar idiomes de la Universitat de la Ciutat de Nova York i Universitat de Carolina del Sud.
L’aplicació, com qualsevol acadèmia d’idiomes, et permet fer una prova de nivell. Amb Bussu treballaràs vocabulari, gramàtica i listening. En contra seva es pot dir que no és recomanable per a nivell zero, ja que requereix una mica de coneixement.
L’última versió t’ofereix la possibilitat d’obtenir certificats de proves de nivell de MacGraw-Hill Education.

Aprende Palabras

És una aplicació destinada a enriquir el teu vocabulari en anglès. Pots usar-la sense estar connectat a la Xarxa. Té diverses formes perquè aprenguis: dir quin és el nom del que apareix en pantalla o, per exemple, entrenant i formant paraules amb lletres (més de les que necessites) per saber com es diu alguna cosa.

Babble

També pensada per ajudar a augmentar, sobretot, el vocabulari. Tries el tema que t’interessa i amplies el vocabulari d’aquesta temàtica. Tu tries la temàtica sobre la qual vols aprendre. Compta amb un sistema de reconeixement de veu que t’ajuda a perfeccionar la pronunciació.

Wilingua

No exigeix coneixement previ. 600 lliçons disponibles, des del nivell Bàsic A1 fins a l’Intermedi B2. Permet triar entre anglès americà o britànic.

No hi ha temps perdut si tens un mòbil o una tablet a mà. Aprofita les estones d’espera per millorar i consolidar el teu nivell d’anglès. La tecnologia és una gran aliada per aprendre idiomes i obtenir bons resultats a curt termini. Tria la teva app i comença.

Notícies relacionades

Comentaris