Avantatges de preparar el PET, l'examen d'anglès de nivell intermedi (B1) | IEFE Talent & Training
Avantatges-preparar-PET

Avantatges de preparar el PET, l’examen d’anglès de nivell intermedi (B1)

L’anglès és un idioma que t’obre moltes portes en l’àmbit professional. No obstant això, perquè aquesta dada tingui un veritable valor en el teu currículum, has de comptar amb un certificat oficial que recolzi el teu nivell. Preparar el PET, l’examen d’anglès de nivell intermedi (B1), és una decisió que marcarà un punt d’inflexió en la teva vida des de diferents òptiques:

1. Tindràs una major autonomia per veure cinema en versió original i llegir llibres en anglès. D’altra banda, també podràs consultar una llarga llista de blogs i revistes digitals en aquest idioma. Des d’aquesta perspectiva, pots dotar d’una major riquesa i varietat al teu temps d’oci.

2. Gaudiràs d’una veritable felicitat quan viatgis, ja que la comunicació et permet potenciar l’entesa amb els altres allà on estiguis. L’anglès és l’idioma més universal. Recorreràs el món amb seguretat en tu mateix. Si per motius de treball realitzes viatges de negoci de manera habitual a una destinació estrangera, et sentiràs més qualificat per complir les teves funcions i aconseguir els teus objectius.

3. Et sentiràs preparat per afrontar una prova de nivell en una entrevista de treball. A més, també podràs treballar impartint classes particulars a nens durant l’estiu. Molts pares prefereixen buscar cangurs que parlin en anglès amb els seus fills.

4. Tindràs la teva ment a màxim rendiment en sortir de la teva zona de confort intel·lectual. Això millora el teu nivell de concentració i millora la teva capacitat de memorització. L’aprenentatge de l’anglès, com a forma d’entreteniment, et donarà una gran satisfacció personal i molta il·lusió. A més, podràs fer nous amics a les classes si connectes amb altres companys.

5. En tenir el certificat del PET tens més possibilitats d’accedir a un lloc de treball ben remunerat en les empreses o tindràs més opcions d’ascens. De la mateixa manera, també pots preparar-te per buscar feina a l’estranger.

6. Si vols seguir evolucionant en el teu futur a través de la preparació del First Certificate, et sentiràs molt més capaç de superar aquest repte si prèviament has superat aquest capítol que et donarà una gran autoconfiança com és el PET. D’aquesta manera, el teu procés d’aprenentatge segueix un procés lògic i coherent en l’àmbit didàctic.

7. Una major riquesa de vocabulari, per tant, la teva comunicació oral i escrita serà més fluida. Aquests assoliments milloren les teves habilitats socials, el teu nivell d’expressió i les teves relacions personals.

Aquestes són alguns dels avantatges més importants que són conseqüència de preparar el PET, l’examen d’anglès de nivell intermedi. Alhora, aquests avantatges també són bones raons per prendre la decisió d’emprendre el camí de perfeccionar el nivell i potenciar la superació personal a través d’un certificat tan important.

Notícies relacionades

Comentaris