Triar el millor domini per la teva web | IEFE Formació
Consells-triar-domini-web

Consells per triar el millor domini per la teva web

Si estàs pensant a crear la teva pròpia web, hauràs de prendre una sèrie de decisions molt importants per determinar l’èxit o fracàs del teu projecte. Una de les més importants és l’elecció del domini que tindrà el teu site.

Abans de crear el domini de la teva pàgina web, és important que tinguis en compte una sèrie de consells que ofereixen els experts en creació de dominis web. Tots ells tenen un sol objectiu: aconseguir que sigui el més popular possible.

Com ha de ser el domini perfecte?

Per començar, has d’assegurar-te que tothom sàpiga escriure el teu domini. Per tant, necessites que sigui fàcil d’entendre i escriure, sense números ni guions per evitar problemes. A més, també és necessari que sigui curt. Tingues en compte que els que tenen menys de 5 caràcters són molt fàcils de reconèixer i de recordar. En conseqüència, seran un punt al favor teu per a la popularització de la web.

Per descomptat, que el domini sigui simple i curt no implica en cap moment que no sigui original. No oblidis que identificarà la teva pàgina web, per la qual cosa necessites que inclogui una de les teves keywords, però sense abusar. A més, és imprescindible que sigui original i cridaner, amb personalitat pròpia.

La importància dels usuaris

No pots triar el domini de la teva web sense pensar en els usuaris als quals et dirigeixes. Tenir en compte la seva zona geogràfica és important per assegurar-te que pots arribar a com més gent millor. Això implica triar l’extensió adequada per a cada país, amb l’objectiu d’aconseguir un bon posicionament local.

Si segueixes aquests consells, aconseguiràs tenir un domini que podrà calar fàcilment entre els teus usuaris, un requisit bàsic perquè pugui popularitzar-se i tenir tot l’èxit que necessites per assegurar el màxim de tràfic possible cap a la teva pàgina.

Notícies relacionades